Blog

Een vrijgezellenfeest Volendam

Ben je op zoek naar een super originele activiteit die je kunt organiseren voor iemand die gaat trouwen? Dan moet je absoluut een vrijgezellenfeest Volendam boeken. Dit is een ontzettend leuk oud-Hollands stadje, waarin van alles te doen is. Je kunt er lekker cultuur snuiven, maar ook met zijn allen een kroeg induiken om biertjes te drinken. Een vrijgezellenfeest in Volendam is een hele populaire optie, zelfs voor mensen die niet in deze regio wonen, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Door de grote veelzijdigheid aan activiteiten die je in dit stadje kunt doen is er voor ieder wat wils, en hoeven jullie met de hele groep niet te vervelen.

Kroegentocht in Volendam

Als je een vrijgezellenfeest in Volendam wilt organiseren inclusief avondprogramma dan kun je natuurlijk een gezellige kroegentocht boeken. Er zitten namelijk meerdere kroegjes in dit stadje, en allemaal hebben ze je een lekker biertje of versnapering te bieden. Het leuke aan een georganiseerde kroegentocht is dat je zelf niet op zoek hoeft te gaan naar al deze kroegen, maar iemand de route al voor jullie heeft uitgestippeld. Het enige wat je hoeft te doen is de gids te volgen of de routekaart af te lopen, en bij elk kroegje binnen te lopen voor een drankje. Het is een ontzettend leuke manier om de avond door te brengen, zeker als jullie daarna in een van de vele leuke hotels blijven slapen. Je wilt immers niet na een kroegentocht de auto in stappen, toch?

Ga zeilen op het Markermeer

Als je eerder op zoek bent naar een toffe activiteit voor overdag, dan zou je tijdens het vrijgezellenfeest in Volendam ook kunnen gaan zeilen. Er zitten verschillende bedrijven waar je een zeilboot (inclusief schipper) kunt afhuren, waar je met de hele groep op kunt. Dit soort zeilboten zijn er in diverse formaten, en dus kun je het met zowel een kleine als een hele grote groep doen. Zoiets is natuurlijk ook voor families heel erg geschikt, of voor vriendengroepen an sich, zonder dat iemand gaat trouwen. Zeilen op het Markermeer is een unieke ervaring die je nooit meer vergeet. De omgeving is ontzettend mooi, en je kijkt tijdens de hele trip uit over alle stadjes en dorpen langs de oever. Als je de kosten van zo’n zeiltripje met elkaar deelt is het bovendien een hele betaalbare optie, dus informeer gerust eens naar de mogelijkheden voor jullie vrijgezellenfeest in Volendam.

Hotel boeken voor vrijgezellenfeest in Volendam

Zijn jullie van plan om het laat te maken op deze dag? Dan kunnen jullie natuurlijk van tevoren al een gezellig hotel boeken in Volendam. Als je op internet rondkijkt zul je zien dat er ontzettend veel opties zijn, zowel in het knusse stadscentrum als een stukje daarbuiten. Je kunt zelfs hotels boeken met uitzicht over het water, hartstikke romantisch! Misschien zijn deze voor een vrijgezellenfeest in Volendam wat overdreven, maar er zijn ook heel veel knusse en betaalbare hotels te vinden in dit stadje. Het moet dus niet moeilijk zijn er een te vinden die binnen jullie budget past en er gezellig uitziet.

Heb je geen reden voor een vrijgezellenfeestje omdat je al jaren getrouwd bent, maar wil je wel iets leuks doen in Volendam? Neem dan eens een kijkje op www.rent-event.nl!

Author: Redactie